شاخه‌ها

بهترین شیشه شیر شبیه سینه مادر

بهترین شیشه شیر شبیه سینه مادر

کدام شیشه شیر شبیه سینه مادر ( شیشه شیر نچرال ) است؟

این سوال رایج اکثر مامانهاهست، مخصوصا مامانهایی که هم میخواهند خودشان به بچه شیر بدهند و هم فرزندشان از شیشه شیر تغذیه کند.

اولین دلیل برای انتخاب یک شیشه شیر نوزاد خوب: حتماً ضد نفخ و کولیک باشد و واقعا هم این کار انجام بدهد، چرا که بسیاری از مارکهای موجود در بازار فقط ادعای این کار را دارند.

دومین دلیل برای انتخاب: شیشه شیر بدون BPA (بیسفنول آ ) باشد شیشه شیرهایی که سیلیکونی هستند اگر مارک معتبری نباشند این امکان وجود دارد که در ساخت آنها از BPA استفاده شده باشد، BPA یک ماده سرطان زا است و مخصوصا برای پسربچه ها مشکلات عدیده ای در آینده ایجاد خواهد کرد، بنابراین در این مورد حتما از برندهای بسیار معتبر که تحت نظر سازمانهای بهداشت جهانی کار می کنند استفاده نمایید. معمولا شرکت ها برای شفاف کردن شیشه شیر به آن BPA و یا دیگر افزودنیهایی می زنند که به مرور برای سلامت کودک ایجاد خطر خواهد کرد.

سومین دلیل برای انتخاب یک شیشه شیر نوزاد عالی: نچرال و یا طبیعی بودن شیشه شیر و سرشیشه آن است، شباهت ظاهری سرشیشه دلیل خوبی برای انتخاب یک شیشه شیر نیست، مسلماً نوزادی که تازه بدنیا آمده است هیچ سابقه ذهنی و شناختی از شکل سینه مادر ندارد! بنابراین شرکت هایی که سعی می کنند تنها با شبیه ساختن شکل ظاهری سرشیشه مانند سرکج بودن یا رنگ آن به مشتری بقبولانند که این شیشه شیر شبیه ترین شیشه به سینه مادر است تنها به فروش بیشتر فکر می کنند و نه چیز دیگر! اگر نوزاد بعد از یک یا دو ماه نیاز به شیشه شیر پیدا کند نیز مسلماً عملکرد شیشه شیری که کارکردش شبیه سینه مادر باشد و به میزانی که شیر میمکد داخل دهانش شیر بیاید و نه بیشتر و کمتر مهمتر است و بهتر آن را می پذیرد و اصطلاحاً آن را پس نمی زند. پس اصلاً بدنبال ظاهر آن نباشید.

شیشه شیر نچرال  ( شبیه سینه مادر ) : 

یکی از مشکلات تغذیه با شیشه شیر ، عادت کردن نوزاد و کودک به شیشه شیر است و ممکن است دیگر سینه مادر را قبول نکند. بسیاری از مادران به دلایل مختلف مجبور می شوند علاوه بر شیر خودشان به نوزاد شیر از طریق شیشه نیز بدهند.

به عنوان مثال : 1- بعضی از مادران ترجیح می دهند در طول شب و وقتی نوزاد بیدار می شود و شیر میخواهد به او شیشه بدهند! و خود را گرفتار شیر دادن با سینه نکنند! و در طول روز از شیر خودشان به نوزاد بدهند 2- شیر برخی از مادران کفاف نوزاد و کودک شکمو! را نمی دهد و مادران مجبورند برای سیر کردن نوزاد به او شیر بوسیله شیشه بدهند، در عین حال نمی خواهند که نوزاد فقط از طریق شیشه تغذیه شود 3- در طول دوران شیر دادن، بدلیل روش ناصحیح شیر دادن و یا مسائل دیگر ، سرسینه مادر دچار زخم و التهاب می شود و شیر دادن در این زمان برای مادر امری عذاب آور می شود و ممکن است بنابر توصیه پزشک، مدتی شیر خود را بدوشد و از طریق شیشه ، نوزاد را تغذیه کند.

بنابراین ممکن است در دوران تغذیه کودکمجبور به استفاده از شیشه شیر شوید ، پس چه بهتر است که از ابتدا شیشه ای را انتخاب نمایید که عملکردش به مانند سینه مادر باشد و نوزاد را دچار دوگانگی و یا عادت در تغذیه ننماید امروزه در دنیا برای رفع این مشکل شیشه هایی را طراحی و ساخته اند که عملکردی بسیار شبیه سینه مادر دارد و نوزاد می تواند بصورت هماهنگ از شیشه و سینه مادر تغذیه کند و هرگز به شیشه شیر عادت نمی کند. از ویژگیهای این شیشه شیرها ، سرشیشه به مانند سینه مادر است ، اما دقت کنید که هر سرشیشه پهن و مانند سینه مادری نچرال نیست. نچرال تنها شباهت نیست بلکه یک عملکرد واقعی است. در این شیشه ها، شیر به میزانی که کودک می مکد وارد دهان او می شود به مانند سینه مادر. سرشیشه ها و بطری های این شیشه شیرها بگونه ای طراحی شده که کمترین نفخ و کولیک ممکن را برای نوزاد در پی داشته باشد.

نظرات بازدیدکنندگان